Cameraatje

Een ideetje voor deze zomer: een wegwerpcameraatje! Leg de leuke, ontroerende, mooie en knotsgekke momenten van je zomer vast met échte foto’s. ’t Is spannend wanneer je ze eindelijk kan laten ontwikkelen. Plus je houdt er een mooi souvenir aan over.

Stap 1: Een cameraatje.

Stap 1
Een wegwerpcameraatje vind je tegenwoordig nog bij de fotograaf, in de Fnac of HEMA. Best neem je er eentje met flits. Het is klein en licht, dus je kan het makkelijk in je tas meenemen. Ook kan je natuurlijk nog eens een rolleke gaan kopen voor een camera die je misschien nog thuis hebt liggen, al is dat wel zwaarder om mee te nemen.

Stap 2: Leuke momenten.

Leg je leuke momenten vast op de gevoelige plaat. Zo krijg je erna een album vol mooie herinnering. Het fijne aan foto’s die echt gedrukt zijn, vind ik dat je je album echt kunt vastnemen. Je kan het na een tijdje nog eens uit de kast halen en weer even nagenieten van ja allemaal beleefd hebt, of dat nu spectaculaire zaken zijn of juist kleine gezellige momenten met familie en vrienden.

Stap 3: Tape & stempels.

Om m’n foto’s in te plakken en m’n album een beetje op te vrolijke en versieren, gebruik ik tapejes in verschillende kleuren en motiefjes. Ook stempels horen bij m’n favorieten om de boel een beetje op te leuken.
Om m’n foto’s in te plakken en m’n album een beetje op te vrolijken en versieren, gebruik ik tapejes in verschillende kleuren en motiefjes. Ook stempels horen bij m’n favorieten om de boel een beetje op te leuken.

Stap 4: Inplakken.

Foto’s laten ontwikkelen? Dan ben je klaar om ze in te plakken. Ik doe dat in een album, maar je kan ook gewoon een leuke ringmap nemen met papier of mapjes in.

tape en stempels
Aan de slag!
Dit is het fotoalbum waar ik al m'n foto's in plak.
Dit is het fotoalbum waar ik al m’n foto’s in plak.
1.Plak de foto’s in met pritt of  fotoklevertjes in 2.Dan eventueel wat versieren met gekleurde tape, stickers of stempels 3.Ook schrijf ik er altijd de datum nog bij
1. Plak de foto’s in met pritt of fotoklevertjes in
2. Dan eventueel wat versieren met gekleurde tape, stickers of stempels
3. Ook schrijf ik er altijd de datum nog bij
Een voorbeeld met stempels.
Een voorbeeld met stempels.

Stap 5: Mooie herinneringen.

Dan is je fotoalbum klaar, klaar om mooie herinneringen voor je te bewaren.

Stap 5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s